В Умані відбулося свято морозива

В Умані відбулося свято морозива

Рай для малюків і ласунчиків прямо в центрі міста. День морозива, що відбувся в Умані 22 травня, зібрав усіх дітлахів на одному святі: від немовлят що тільки роблять перші кроки, до 11-класників, які перехотіли дорослішати й повернулись у дитинство, а Центральний парк міста на один день перетворився на «Уманський Діснейленд», де кожен міг знайти собі розвагу по душі. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Вечірня Умань».

Для компанії «Рудь», що є найбільшим виробником морозива в Україні, такі свята вже стали традиційними. Щороку організатори для малюків вигадують нові цікаві розваги, а маленькі уманчани не один місяць збирають обгортки від морозива, щоб у день свята обміняти їх на розваги.

Уже з самого ранку до центрального парку почали приходити дітлахи, які активно обмінювали обгортки на «рудики» – оригінальні перепустки, з якими можна було розважить на атракціонах, зробити тату, постріляти з дитячого луку. А найактивніші вигравали морозиво цілими ящиками.

Протягом усього дня, маленьких уманчан під сценою розважали невгамовні ведучі, влаштовуючи різноманітні конкурси. Діти танцювали, вгадували казки, називали чарівних героїв, спробували себе в ролі реперів та, звісно, отримували за це подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x