У Червонослобідській музичній школі пройшов випускний

У Червонослобідській музичній школі пройшов випускний

22 травня на свято випускників Червонослобідської дитячої музичної школи зібралися гості, батьки, випускники та викладачі, щоб в урочистій атмосфері відсвяткувати завершення навчання в школі. З привітанням виступили директор музичної школи Синяченко Володимир Григорович та заступник директора Шевченко Марія Яківна. У цьому році випустилися 26 учнів музичного, хореографічного та образотворчого відділів з с. Червона Слобода та філій: Худяки, Руська Поляна, Хутори, Вергуни, та ін. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.

Директор музичної школи вручив свідоцтва про позашкільну освіту випускникам, більшість з яких отримали грамоти за перемоги в районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах, фестивалях, виставках та за активну участь у концертній діяльності школи.
Викладачі Оксана Доброскок, Іван Сапсай, Анна Чорномаз, Сергій Роботько та Володимир Махник привітали випускників.
Батьки висловили подяку керівництву та викладачам за їхню почесну роботу з дітьми в пізнанні прекрасного.
З теплими словами вдячності виступили випускники: Івченко Іван, Кіт Роман, Рябенко Валентина, Герасименко Вікторія та інші, які побажали викладачам хороших учнів і творчих успіхів у роботі.
Після церемонії вручення свідоцтв розпочався святковий концерт, в якому брали участь випускники музичного відділу, а також викладачі.

Звучання різноманітних інструментів, професійний рівень гри випускників та викладачів створили чудову атмосферу свята, що панувала в залі. Багато концертних номерів супроводжувались бурхливими оплесками глядачів. Випускники запам’ятають цей день на довгі роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x