У Чигирині відбудеться перший туристичний форум

У Чигирині відбудеться перший туристичний форум

Перший туристичний форум відбудеться в Чигирині 18 червня. Він має стати ще одним засобом промоції області. Про це йшлося на координаційній нараді в ОДА, повідомляють в прес-службі відомства.
Як наголосив очільник області, Черкащина має потенціал для розвитку різних видів туризму. Він доручив зібрати пропозиції перспективних проектів із районів, аби наочно пропонувати їх інвесторам.

– Ініціатива має йти не лише від нас, а й знизу, із сіл і міст, – заважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Усі ідеї акумулює наш департамент регіонального розвитку. Таким чином ми напрацюємо розвиткові проекти. Їх презентуватимемо інвесторам. Окрім того, подаватимемо на фінансування з Держфонду регіонального розвитку. Зрозуміло, що будь-який туристичний проект повинен починатися зі створення відповідної інфраструктури. Тому це й має бути комплексна робота.

На Черкащині планують створити туристичну асоціацію. А форум у Чигирині, кажуть організатори, покликаний мобілізувати місцевий бізнес.
– Внутрішній туризм дає змогу заробити малому та середньому бізнесу, – наголошує директор департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік. – А головне – сприяє розвитку територій. Основною метою нашого туристичного форуму буде створення механізмів ефективної взаємодії місцевого туристичного бізнесу. Тому його цільова аудиторія – якраз місцевий бізнес.
Цьогоріч заплановано також оновлення туристичного порталу області та її презентаційних матеріалів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x