На Катеринопільщині чоловік украв у пенсіонерки мобільний

На Катеринопільщині чоловік украв у пенсіонерки мобільний

В пошуках коштів на пляшку, чоловік вкрав у пенсіонерки, якій допомагав по господарству, мобільний телефон. Сума збитків складає близько 400 гривень. Правоохоронцям вистачило двох годин, щоб затримати крадія. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського районного відділу міліції з повідомленням про крадіжку звернулась 67-річна місцева жителька. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що при невідомих обставинах з її домоволодіння зник мобільний телефон.

При огляді місця події правоохоронці не виявили жодного пошкодження в будинку. Встановили коло її знайомих. В списку був чоловік, який раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Також потерпіла додала, що телефон зник у той день, коли підозрюваний допомагав пенсіонерці по господарству. Оперативники розшукали його та запросили до райвідділу міліції для дачі показів. В розмові зі слідчим він зізнався, що причетний до крадіжки. Розповів, що жінка віддячила йому за роботу обідом, але горілки не налила. На столі лежав мобільний телефон пенсіонерки, який він забрав і продав одному із жителів міста за 30 гривень. На виручені кошти купив горілки.

Речовий доказ вилучено, за даним фактом Катеринопільський районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x