У Черкасах врятували чоловіка від пожежі

У Черкасах врятували чоловіка від пожежі

Повідомлення про пожежу у багатоповерховому житловому будинку на вулиці Сумгаїтській надійшло на пульт зв’язку оперативно-координаційного центру УДСНС 30 травня о 16:10. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Упродовж 8 хвилин на місце виклику прибули два пожежні розрахунки із аварійно-рятувального загону спеціального призначання Управління та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Потрапити всередину помешкання через броньовані двері було складно, тому рятувальники встановили на вулиці спеціальну триколінну драбину, по якій піднялися на третій поверх, і через балкон зайшли до задимленої квартири.

Під час розвідки в одній із кімнат вогнеборці знайшли господаря квартири, який не лише погано орієнтувався у ситуації, а й перебував на межі втрати свідомості. Потерпілого було терміново евакуйовано у безпечну зону на свіже повітря.

За словами потерпілого, готуючи на газовій плиті їжу, він пішов до іншої кімнати перепочити, проте незчувся як заснув, залишивши без контролю увімкнену газову плиту.

Спілкуючись із вогнеборцями, чоловік подякував співробітникам ДСНС за оперативність та високий професіоналізм.
Наказами начальника Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та начальника 3-ї державної пожежно-рятувальної частини командирам відділення, відповідно Максиму Майстренку та Артему Заватському оголошено подяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x