День захисту дітей у Кам’янці відзначили святковим концертом

День захисту дітей у Кам’янці відзначили святковим концертом

У перший літній день в Україні, так і в нашому місті, відзначають добре й радісне свято – День захисту дітей. Так, 1 червня 2016 року, у районному будинку культури відбувся святковий концерт «Хай свято друзів єднає» з нагоди Дня захисту дітей та відкриття пришкільних таборів, організатором якого був будинок творчості дітей та юнацтва.

Зі святом діток поздоровили перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, міський голова Володимир Тірон, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Алла Маслєй та ін.

– Дорогі юні друзі! У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре й радісне свято – День захисту дітей. Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами. Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити вас, уберегти від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців, – сказав у своїй промові Богдан Солошенко.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x