На Чорнобаївщині учасникам АТО вручили нагрудні знаки

На Чорнобаївщині учасникам АТО вручили нагрудні знаки

11 вересня у великій залі районної державної адміністрації відбулося вручення нагрудних знаків «Учасник АТО» учасників антитерористичної операції на сході України, які вже повернулися додому. Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

На врученні були присутні голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, заступник голови районної ради Валерій Бреус, військовий комісар Чорнобаївського районного військового комісаріату, полковник Микола Радченко, громадський діяч Роман Буданцев.

– Від Чорнобаївського району мобілізовано 487 осіб, з них 85 вже демобілізовано. Ви – одні з перших, хто пішов відстоювати крихкі кордони нашої держави. Районна влада піклується про своїх воїнів, надаючи різні види допомог згідно районної програми «Турбота» та робить все для покращення вашого життя. Активну участь у волонтерських акціях по збору коштів та продуктів харчування бере громадськість району, – зазначив Сергій Джоболда звернувшись до учасників антитерористичної операції, подякував їм за мужність, відданість Батьківщині та побажав щастя, міцного здоров’я та мирного неба.

Очільник району разом з військовим комісаром Миколою Радченком вручили нагрудний знак «Учасник АТО» 62-м демобілізованим учасникам антитерористичної операції.

Пісенним дарунком привітали всіх присутніх Валентина П’ятікова, Роман Ковба та дитячий вокальний ансамбль «Країна мрій».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x