Черкаські діти стануть помітніші

Черкаські діти стануть помітніші

Полісмени Черкас допоможуть школярам міста стати помітнішими для водіїв. Завтра у парку 30 років Перемоги відбудеться спеціальна акція «Засвіти себе», де дітвора матиме змогу отримати світлоповертальні елементи. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкас.

«Зараз малі черкащани перебувають на літніх канікулах. Вони граються у дворах, катаються на велосипедах, виходять на дорогу і часто без супроводу дорослих. Вдень помітити малого не є складно, а ось у сутінки чи темну пору доби для водія виникають труднощі з пішоходами-невидимками, особливо коли ті одягнені в усе темне. Патрульна поліція вирішила використати світовий досвід у збереженні життя й здоров\’я пішоходів – у темний час доби зробити їх помітнішими», – йдеться у повідомленні.

Отже завтра, о 16.00 у парку 30 років Перемоги, черкаські полісмени чекають батьків зі своєю малечою, де вони матимуть змогу поспілкуватись з патрульними поліцейськими, погратись, оглянути службові автомобілі і отримати у подарунок флікери, які вже врятували чимало життів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x