У Черкасах закрили сім пунктів прийому металобрухту

У Черкасах закрили сім пунктів прийому металобрухту

Протягом цього тижня співробітники Управління протидії злочинам у сфері економіки в Черкаській області припинили діяльність семи пунктів прийому металобрухту, які працювали з порушеннями. Їхні дії кваліфіковано за статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час проведення перевірок суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють операції з металобрухтом, співробітники УМВС України в Черкаській області виявили сім пунктів прийому металобрухту, які діяли без наявності відповідних дозвільних документів. Відносно їх власників складено адміністративні протоколи за частиною 1 статті 164 «Порушення порядку провадження господарської діяльності» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Адміністративні протоколи направлені до суду для прийняття рішення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x