Ремонт у Степанському дитячому садку на стадії завершення

Ремонт у Степанському  дитячому садку на стадії завершення

За попереднім планом урочисте відкриття модернізованого дитячого садка у Степанках мало відбутися у вересні. Однак через несвоєчасне надходження обладнання для каналізаційної системи – «входини» відтермінували. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській РДА.

– Масштабний ремонт – це справа, яка не завжди вписується в заплановані терміни, – зазначає очільник району Костянтин Омаргалієв. – Робітники працюють в посиленому режимі. Ззовні дитячий садок став навіть схожим на казковий будиночок. Облагородили територію закладу. На 80 % завершено сантехнічні роботи, придбано меблі, внутрішні ремонтні роботи ще тривають, проте їх обіцяють закінчити найближчим часом. Зараз облаштовують каналізаційну систему та очисні споруди. Це буде новий формат дошкільної установи.

За словами секретаря Степанківської сільської ради Наталії Коваленко, на черзі в дошкільну установу понад 60 дітей. Усі діти будуть забезпечені місцями. Батьки згодні відтермінувати відкриття, аби їхні діти навчалися в комфортних умовах і у своєму селі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x