Спортсмен УДПУ на міжнародних змаганнях встановив світовий рекорд

Спортсмен УДПУ на міжнародних змаганнях встановив світовий рекорд

Студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Валентин Хмільовий під час участі в чемпіонаті світу і Європи з гирьового спорту, що проходив в угорському місті Печ, встановив світовий рекорд. «Нова Доба» про це дізналася в УДПУ ім. Павла Тичини.

Загалом на міжнародних змаганнях гирьовик виборов п’ять золотих медалей. Валентин продемонстрував найкращі результати в особовому заліку у ваговій категорії 75 кг, найуспішніше виступив серед студентів та юніорів, а також у складі студентської та національної збірних. За підсумками змагань уманський студент встановив рекорд світу в поштовху довгим циклом двох гир вагою 24 кг – 97 підйомів.

Приємно зазначити, що в скарбничці нагород молодого спортсмена 30 медалей, в тому числі 25 золотих, безліч дипломів та грамот. Блискучим результатом в Угорщині на чемпіонаті світу і Європи Валентин підтвердив свій попередній результат – торік у таких же змаганнях (в місті Ліон, Франція) він став переможцем серед студентів та юніорів.

Спортсмен УДПУ на міжнародних змаганнях встановив світовий рекорд

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x