УДПУ імені Павла Тичини розширює горизонти міжнародного співробітництва

УДПУ імені Павла Тичини розширює горизонти міжнародного співробітництва

Делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на запрошення партнерського закладу – Університету Порто (Республіка Португалія) взяла участь у системі тренінгів для міжнародників. Предметом обговорення стали питання міжнародного співробітництва, викликів сучасності в організації мобільностей, інтернаціоналізації освіти та проектної наукової діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Координатор міжнародного співробітництва УДПУ, доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Ольга Сушкевич та доценти Алла Гембарук і Тетяна Капелюшна активно долучилися до міжнародного освітнього заходу. Спільно із представниками університетів з Індії, Португалії, України, Казахстану, Киргизії, Росії, Таїланду, Єгипту, Ефіопії, Алжиру, Чорногорії, Грузії розробляли нові шляхи та стратегії розвитку освітнього процесу і науки, зосереджуючи увагу на актуальних питаннях розвитку сучасного суспільства та глобалізації освіти. Під час тренінгів учасниками було представлено кращі практики та підходи до вирішення питань організації роботи офісів міжнародного співробітництва, підготовки мобільності студентів, науковців та освітян, впровадження проектної діяльності за програмою Erasmus +, інновації та організації в системі підготовки конкурентоспроможного фахівця.

УДПУ імені Павла Тичини розширює горизонти міжнародного співробітництва

Приємно зазначити, що новим етапом співробітництва УДПУ з Університетом Порто (Португальська Республіка) стане проект Mobile+2. За результатами відбору проектів Уманський державний педагогічний університет увійшов у п’ятірку кращих університетів серед 44 претендентів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x