Черкаські студенти вибороли перемогу на КВН у Сумах

Черкаські студенти вибороли перемогу на КВН у Сумах

Команда КВК Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького «Хвилюватися Немає Причин» стала переможцем ¼ ліги КВК «Сумка».
Це вже не перша поїздка черкаських жартівників до м. Суми. Раніше вони взяли участь у фестивалі 6-сезону цієї ліги. Капітан команди Віктор Кабак пишається тим, що вдалося гідно представити гумор Черкащини. Адже серед 11-ти команд із різних куточків України: Сум, Чернігова, Полтави, Харкова, — перемогла команда з Черкас, яка лише нещодавно заявила про себе. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

«Поїздка відбулася за підтримки ректорату та ради молодих учених ЧНУ, — говорить Віктор. — Окрім мене, на гру поїхали ще Владислав Харламов, Владислав Діденко та Віталій Яценко — студенти ННІ фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем, а Станіслав Царукян представив ННІ економіки і права».

Хлопці розповіли, що гумор придумують колективно, а таємниця успіху — це актуальність тексту. На їхню думку, нині важливо популяризувати інтелектуальні жарти, які б сприймала публіка, бо це теж впливає на розвиток українського суспільства через тих, хто цікавиться грою КВК.
Нині команда працює над новими ідеями та готується до наступних перемог.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x