Театр Тіней «Teulis»

Театр Тіней «Teulis»

Театр Тіней Teulis – це всесвітньо відомий театр тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи й інших континентів. Постановка театру TEULIS – це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.

Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто тільки акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з іншої, змінюються, міняються в розмірах.

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна притворить в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете у шоу, що зачаровує, і хореографію, що захоплює дух, які з легкістю полонять Ваше серце… За останні 4 роки Театр Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччині. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччини. Зовсім нещодавно театр повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за тел.: (093) 295-70-01, (098) 043-33-66.
Дата: 10 листопада 2015, 19:00 – 20:00

Де: м. Черкаси, ПК «Дружба Народів»

Ціна – від 80 до 250 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x