Набір до лав патрульної поліції Черкас почнеться через тиждень

Набір до лав патрульної поліції Черкас почнеться через тиждень

Наступного тижня стартує набір в патрульну поліцію міста Черкаси. Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Набір в патрульну поліцію розпочнеться в понеділок, 21 вересня, в приміщенні Черкаської обласної філармонії. Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту відповідальна та перспективна робота.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія.

Приймальна комісія працюватиме з 21 вересня по 12 жовтня.

Відбір кандидатів почнеться з 13 жовтня, після чого майбутнього курсанта черкає співбесіда, теоретичне та практичне навчання та робота в новій поліції України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x