Фестиваль тімбілдингу відбудеться незабаром у Черкасах

Фестиваль тімбілдингу відбудеться незабаром у Черкасах

Перший в Україні фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge 2016» проведуть у Черкасах. Фест відбудеться на День Незалежності у Долині троянд, інформують організатори заходу. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як визначають організатори, фестиваль командотворення «Summer Challenge» – це перший приклад реалізації масштабного проекту силами активної громади м. Черкаси.

Захід складатиметься із 5 основних подій: смачна погулянка «ПІКНІК НА УЗБІЧЧІ», дитяча лабораторія розваг «РОЗУМАРІУМ», простір розвитку «NOVA», інтерактивна презентація учасників конкурсу громадських проектів «ЧЕРКАСИ. Я ЦЕ РОБЛЮ», тімбілдінг за участі 25 команд бізнесу та влади «SUMMER CHALLENGE».

– Фестиваль, зокрема і конкурс громадських проектів, має стати мостом, який з’єднає бізнес і громадські організації, – зазначає ініціатор фестивалю тімбілдингу Ольга Касьянова. – До всього ми хочемо спровокувати жителів міста на здійснення мрій та втілення ідей.

Заявки на конкурс приймають до 1 серпня 2016 року. Також команда фестивалю «Summer Challenge 2016» запрошує: 80-100 волонтерів (40 осіб– фестиваль тімбілдінгу, 30 осіб – дитяча лабораторія «Розумаріум», 5 осіб – конкурс «Черкаси. Я це роблю», 3 особи – простір розвитку «NOVA», 5 осіб – смачна погулянка «Пікнік на узбіччі», 10 осіб – загальна координація). Фестиваль проведуть за підтримки міської ради, громади та бізнесу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x