У бібліотеках Смілянщини організовують клуби за інтересами

У бібліотеках Смілянщини організовують клуби за інтересами

Клуби за інтересами є важливими у роботі бібліотекаря. Адже клуб – це місце спілкування і дозвілля, що об’єднує громаду села. У вересні в Смілянській районній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників «Клуби за інтересами як креативна форма спілкування читачів». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Юрова гора».

На семінарі розглядалися питання методики організації та діяльності клубів за інтересами у книгозбірнях району. Бібліотекарі переглянули презентацію «Бібліотека – культурно-інформаційний та дозвіллєвий центр громади», що підготували методисти районної бібліотеки.

Досвідом роботи клубів за інтересами «Калинонька» і «Берегиня» поділились завідуючі Великояблунівською і Костянтинівською сільськими бібліотеками Катерина Черпак та Лариса Тищенко.

Поряд з районною бібліотекою функціонує районний будинок культури. Тут нещодавно відбулася зустріч з художником – аматором жителем села Костянтинівки Бондаренком Миколою Володимировичем.

Учасники зустрічі з цікавістю поринули в світ музики через пісні Анатолія Солов’яненка. Ознайомилися з творчими доробками місцевого художника Миколи Бондаренка та переглянули виставку його робіт.

Художник розповів присутнім про свій життєвий шлях та історії створення власних картин. По закінченню семінару директор районного будинку культури Наталія Присяжна нагородила грамотами переможців районних оглядів – конкурсів.

Персональну виставку Миколи Бондаренка можна переглянути в районному будинку культури, де вона буде діяти протягом вересня цього року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x