Кам’янську ЗОШ №3 відвідали видатні спортсмени

Кам’янську ЗОШ №3 відвідали видатні спортсмени

Не так давно розпочався новий навчальний рік. Сотні школярів по всьому району вже встигли отримати свої перші оцінки, а ті, хто ще не встиг повністю налаштуватися на науку з нетерпінням чекали «Олімпійського тижня», який щороку проходить у школах напередодні Дня фізкультури і спорту.
Учнів початкових класів Кам’янської загальноосвітньої школи №№3 вже з перших уроків почали закликати робити щоденну зарядку та привчали до здорового способу життя. Уроки фізичного виховання для дітвори провели теж по-особливому: спортивні конкурси, естафети, змагання.

Не відставали від початківців і учні середньої школи. Для них було організовано «Старти надій», де школярі мали змогу показати свої фізичні можливості та відчути справжній дух спортивної боротьби.
Окрім того, учні 5-9 класів взяли активну участь у вікторині «СпортЗнайка», де мали нагоду перевірити свої знання із різних видів спорту. Результат виявився таким: ІІІ місце – Андрій Іващенко (6 клас), ІІ місце – Світлана Баландіна (7 клас), І місце – Євген Фоменко (8 клас).

Кам’янську ЗОШ №3 відвідали видатні спортсмени

Про свої досягнення у спортивній кар’єрі та користь цієї справи у житті розповідали й видатні спортсмени нашого краю – український веслувальник, багаторазовий чемпіон Олімпійських ігор Василь Юрченко та майстер спорту по дзюдо та самбо Аркадій Конверцев. Вони із захопленням ділилися своїм досвідом, демонстрували нагороди та закликали вести здоровий спосіб життя.
Ближче познайомитися із спортсменами мали нагоду й учні Юрчанської загальноосвітньої школи, які саме завітали на товариський матч по футболу. І хоч їм не вдалося перемогти господарів, рахунок 4:1, все ж додому поїхали задоволеними від зустрічі.
Також, упродовж тижня класні керівники проводили Олімпійські уроки з метою виховання в учнів любові до фізкультури, пізнавального ставлення до олімпійського спорту та почуття самоствердження.
Велику подяку хочеться висловити вчителю фізкультури Кам’янської загальноосвітньої школи №3 Олегу Дяченку, який взяв активну участь у підготовці заходів.
І нехай новий робочий тиждень приніс вже нову тематику, про спорт забувати все ж не варто!

Антон ЮРЧЕНКО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x