Черкаські автоінспектори відвідали ФІМЛІ

Черкаські автоінспектори відвідали ФІМЛІ

14 вересня Інспектори ВДАІ м. Черкаси завітали до учнів Фізико-математичного ліцею.
Старший інспектор ВДАІ м. Черкаси Андрій Яковлев розповів дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, нехтування якими призводить до трагічних наслідків.

Особливу увагу під час лекції було акцентовано на любителів кататись на велосипедах. Інспектор повідомив ліцеїстам, що кататися на велосипеді слід на спеціально відведених майданчиках, стадіонах, парках та велосипедних доріжках. З цього приводу у дітей виникало дуже багато запитань, на які вони отримали змістовні відповіді. Діти продемонстрували свої знання Правил дорожнього руху, розповідали про різні ситуації, які з ними траплялись на дорозі.

Під час зустрічі дітям роздали листівки-пам`ятки з Правил дорожнього руху для школярів.

Державтоінспектор запропонував педагогам долучити до обговорення цієї важливої теми батьків під час проведення батьківських зборів. Якщо дитина бачить, що старші порушують правила вуличного руху, легковажно ставляться до рекомендацій, то й від дитини марно вимагати чогось іншого, бо дитина перш за все бере приклад з дорослих.

Лише спільні зусилля батьків, вчителів та представників Державтоінспекції зможуть забезпечити позитивний результат у боротьбі з дитячим дорожньо-транспортним травматизмом.

На закінчення учні та вчителі школи подякували інспектору за цікаву бесіду. Адже такі зустрічі не просто цікаві, але й дуже корисні для учнів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x