Понад 500 дітей-переселенців, які перебувають в області, відпочили в таборах

Понад 500 дітей-переселенців, які перебувають в області, відпочили в таборах

У зв’язку із загострення ситуації, яка склалася на Сході країни, в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації ініціювали внесення змін до обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на 2009-2015 роки. Завдяки цій ініціативі на оздоровлення дітей переселенців виділили 450 тис грн. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

На території Черкаської області на 1 вересня обліковується 1195 дітей із числа сімей, які вимушені тимчасово переселитися із зони проведення АТО та Автономної Республіки Крим віком від 7 до 17 років, які потребують оздоровлення. З них 552 дитини цього літа вже відпочили в таборах.

За результатом проведення конкурсних торгів щодо закупівлі послуг із організації оздоровлення та відпочинку дітей, 102 маленькі переселенці з Донецької і Луганської областей відпочили у санаторії «України». Коштом обласного бюджету 40 дітей отримали санаторно-курортне лікування в санаторіях «Сосновий бір», «Пролісок» та «Городище». Ще 17 дітей відпочили на березі Чорного моря в таборі «Сонячний берег».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x