У Золотоноші судитимуть азербайджанця за розбійний напад

У Золотоноші судитимуть азербайджанця за розбійний напад

Золотоніською міжрайонною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно жителя м. Черкаси, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно та ч. 4 ст. 187 КК України, а саме розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Про це «Новій Добі» повідомили у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

В ході досудового розслідування встановлено, що раніше судимий 44-річний уродженець Азербайджану у травні 2015 року, перебуваючи в м. Золотоноша Черкаської області здійснив розбійний напад на місцеву жительку під час якого наніс останній тяжкі тілесні ушкодження та заволодів золотими прикрасами потерпілої на загальну суму близько 37 000 гривень.

В подальшому, злочинець, здійснив напад на іншу жінку під час якого зірвав золотий ланцюжок, чим завдав останній матеріальних збитків на загальну суму близько 11 200 гривень.

Відповідно до санкції статтей, злочинця чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x