Рятувальники розіграли першість із більярду

Рятувальники розіграли першість із більярду

15 вересня, напередодні професійного свята, Дня рятівника, у Черкасах вже вчетверте рятувальники розіграли першість з більярду. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

20 співробітників та ветеранів Управління ДСНС у Черкаській області завітали до відомого в місті більярдного клубу «Бункер», розташованому в торгівельному центрі «Хрещатик Сіті», аби визначити кращих майстрів цієї старовинної та популярної гри.

Треба зазначити, що більярдний спорт в пожежно-рятувальних підрозділах та поміж рятувальників має давні та славні традиції. Адже цей вид не лише швидко заспокоює та зніме психологічну напругу після тяжкого робочого дня, більярд також добре загартовує фізично, та допомагає розвивати зосередженість і математичні здібності, що сприяє рятувальникам під час ліквідації складних пожеж та надзвичайних ситуацій.

Одноденні змагання проводилися за правилами вільної піраміди. А переможця, учасники визначили за олімпійською системою, коли в наступний раунд виходив лише переможець двобою з трьох партій.

У напруженій боротьбі, Кубок та першість виборов начальник 1-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «АЗОТ» Юрій Литвин, який у фінальному двобої переміг колишнього заступника начальника Управління ДСНС, ветерана служби Анатолія Садового.

Третє місце у завзятій, затяжній боротьбі, цього року вибороли одразу 2 учасники, Олександр Зінченко, головний інспектор з Драбівського районного сектору та Віталій Шибінський, пожежний – рятівник із Чигиринської Державної пожежно-рятувальної частини.

Суддівська колегія, яку очолював Єгор Жуковський, відзначила високий рівень підготовки спортсменів, що безперечно сприяє не лише видовищності цього спорту а й сприяє його популяризації.

За рішенням організаційного комітету змагань, за активну роботу з популяризації та розвитку більярдного спорту Почесною грамотою управління ДСНС також було нагороджено господаря змагань, власника більярдного клубу «Бункер», Романа Реву.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x