З початку року на Черкащині ДАБІ скасувала дію 134 містобудівних документів

З початку року на Черкащині ДАБІ скасувала дію 134 містобудівних документів

Управління Держархбудінспекції в Черкаській області з початку року зупинило та скасувало дію 134 містобудівних документів, виданих органами містобудування та архітектури регіону. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ДАБІ.

З початку року в рамках виконання функцій державного архітектурно-будівельного нагляду Управління ДАБІ в Черкаській області здійснило 13 перевірок. За їх результатами надано 6 приписів на усунення виявлених порушень. Також зупинено дію 37 містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, зупинено дію та скасовано 97 будівельних паспортів.

Нагадаємо, що в рамках державного архітектурно-будівельного нагляду в січні-червні 2016 року Держархбудінспекцією здійснено 252 перевірки установ містобудування та архітектури при органах місцевого самоврядування. За результатами перевірок виявлено 181 порушення містобудівного законодавства, видано 159 приписів на усунення порушень, зупинено дію та скасовано 574 містобудівних документів (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, будівельні паспорти, паспорти прив’язки тимчасових споруд).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x