У Черкаському районі затримали продавця амфетаміну та марихуани

У Черкаському районі затримали продавця амфетаміну та марихуани

Правоохоронці Черкаського райвідділу затримали наркоторговця, який займався збутом психотропних речовин – амфетаміну та марихуани на території Черкаського району. За вчинене йому загрожує позбавлення волі до 7 років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До правоохоронців Черкаського райвідділу міліції надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл Черкаського району невідома особа займається збутом наркотичних засобів. Правоохоронці перевірили інформацію, яка знайшла своє підтвердження. Провівши оперативну закупку, речові докази по справі вилучені та направлені на дослідження.

На даний час за даним фактом Черкаським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінальних правопорушень передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x