Студенти ЧДТУ зіграли в гру «Що? Де? Коли?»

Студенти ЧДТУ зіграли в гру «Що? Де? Коли?»

У середу, 16 вересня 2015 року за ініціативи Студентської ради ЧДТУ відбулись змагання з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» в Черкаському державному технологічному університеті. До участі в турнірі згодились 8 команд університету. Команди відіграли три тури, кожен з яких складався з 10 питань. Динамічні змагання і цікаві запитання забезпечило професійне суддівство. Відкрив гру проректор з гуманітарно-виховних питань В. М. Лазуренко, який подякував Студентській раді за організацію гри і побажав успіху в інтелектуальній боротьбі. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

І тур порадував різноманіттям питань і їхньою складністю. Із завданнями впорались майже всі команди. Глядачі з радістю вболівали за своїх улюбленців і також мали можливість спробувати свої сили та відповісти на питання. ІІ і ІІІ тури розігріли команди бажанням перемоги. З кожним туром збільшувалась складність питань разом із студентською зацікавленістю. Азарт і емоційність додали всім хорошого настрою.

Незважаючи на досить важку гру, студенти отримали багато позитивних емоцій. За І місце вийшли поборотись до фіналу дві команди: команда Студентської ради ЧДТУ «Сови ніжні» та команда факультету інформаційних технологій і систем «ФІТІС». Боротьба була напруженою, про що свідчить, зокрема, і той факт, що буквально до останнього запитання не було очевидного фаворита гри. А перемогу з відривом в один бал отримала команда «ФІТІС», яка разом з іншими учасниками була нагороджена пам’ятними грамотами і призами.

Всі ж учасники і глядачі отримали задоволення від гри, яка додала у щоденне життя університету ще одну яскраву барву емоцій і спогадів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x