Погрожуючи ножем, черкащанин за день пограбував трьох осіб

Погрожуючи ножем, черкащанин за день пограбував трьох осіб

Чоловіка затримали та доставили до райвідділу міліції. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Соснівського райвідділу міліції зателефонував 39-річний житель міста Черкаси. Чоловік розповів, що декілька хвилин назад біля одного із житлових будинків на його сина напав невідомий чоловік та викрав сумку з планшетом. На місце пригоди виїхав найближчий наряд міліції.

Як з’ясували правоохоронці, 17-річний молодик повертався зі своїм другом додому, та посеред вулиці на нього із ножем напав невідомий, вихопив сумку, в якій знаходився планшет та втік на велосипеді. Хлопець надав опис нападника та вело транспорту, на якому втік зловмисник. Правоохоронці розпочали пошуки нападника. На одній із вулиць міста вони побачили особу схожого за описом на підозрюваного. Чоловіка запросили до райвідділу для з’ясування всіх обставин.

При спілкуванні з 30-річним підозрюваним правоохоронці дізнались, що за один день він встиг обікрасти трьох місцевих жителів. Погрожуючи ножем, чоловік викрав велосипед, сумку з планшетом та мобільний телефон. Награбовані речі хотів збути, щоб отримати грошові кошти на наркотики.

За даним фактом слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x