Кіровоградець украв машину черкасця, врізався нею у стовп і втік

Кіровоградець украв машину черкасця, врізався нею у стовп і втік

Незвичайна історія розгорнулася довкола автівки «Мітсубісі», яка належить жителю Черкас. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

18 вересня, близько опівночі в місті Черкаси на перехресті вул. Смілянська – 30 Років Перемоги, водій автомобіля «MITSUBISHI LANCER» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався в електроопору. Після скоєння ДТП водій зник з місця події.

Вжитими заходами розшуку на автодорозі Черкаси – Сміла, біля кемпінгу «Біле Озеро», був затриманий чоловік, за прикметами, схожий на водія, який скоїв ДТП. Ним виявився 23-річний житель м. Кіровоград, працівник автомийки, котрий напередодні незаконно заволодів автомобілем «MITSUBISHI LANCER». За словами власника транспортного засобу, 17 вересня, він приїхав на автомийку, де залишив ключі та автівку. Коли наступного дня повернувся, ні авто, ні працівника, який мав помити автомобіль, вже не було.

Такий випадок, нажаль, непоодинокий. Залишати машину на автомийці – небезпечно. В результаті такої легковажності власник залишився без авто, а
відносно злодійкуватого мийника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція цієї статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x