Юні черкаські багатоборці та орієнтувальники розпочали змагальний сезон перемогами

Юні черкаські багатоборці та орієнтувальники розпочали змагальний сезон перемогами

Вихованці КДЮСШ здобули перемогу на чемпіонаті Черкаської області (багатоборство) та Кубку області зі спортивного орієнтування. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Розпочався змагальний сезон для спортсменів-орієнтувальників. У ці вихідні в с. Мошни, Черкаського району відбувся чемпіонат Черкаської області (багатоборство), Кубок області (6-7 етапи) зі спортивного орієнтування.

Змагання з багатоборства проходили в 2 етапи: 1 етап (субота) – середня дистанція та 2 етап (неділя) – надкоротка дистанція. В чемпіонаті області взяли участь 5 команд та понад 120 спортсменів з Черкаської області та м. Черкаси, а саме: ДЮСШ «Мрія» с. Сагунівка, с. Золотоношка, Драбівського району, команда «Есніка» м.Сміла, спортивно-туристичний клуб «Кок-Таш», ДЮСШ «Мрія» с. Яснозір’я, КДЮСШ м. Черкаси.

На церемонію нагородження переможців та призерів чемпіонату області завітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації – Зеленський Максим Васильович та його заступник Коваленко Катерина Юріївна.
Нагородження відбулося по сумі двох днів змагань. Переможцями та призерами КДЮСШ стали:

І місце Іванишин Євген Ч-12
Липа Андрій Ч-14
Зачешигрива Богдан Ч-16
Сухецький Іван Ч-21
ІІ місце Маліченко Максим Ч-12
Велько Назар Ч-14
Луценко Микола Ч-21
Панченко Поліна Ж-12
Позняховська Вікторія Ж-14
Миронюк Аліна Ж-16
ІІІ місце Киндик Данієль Ч-10
Товтоп’ят Олексій Ч-14
Ніконова Анна Ж-16

У період з 23 по 28 вересня 13 спортсменів КДЮСШ у складі збірної команди Черкаської області братимуть участь у Чемпіонаті України серед дорослих, юніорів та юнаків (багатоборство) зі спортивного орієнтування в с. В.Кузьміна, Чернівецької області. До складу команди увійшли такі спортсмени: Ткаченко Анжела, Миронюк Аліна, Запісочна Дар’я, Зелена Анастасія, Пунда Дар’я, Позняховська Вікторія, Ніконова Анна, Сухецький Іван, Велько Назар, Товстоп’ят Олексій, Іванишин Євген, Погребець Данило та Зачешигрива Богдан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x