Джури черкаської школи витратили вихідні на допомогу армії

Джури черкаської школи витратили вихідні на допомогу армії

Учні загальноосвітньої школи № 24, учасники відбіркового етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), цими вихідними вирішили допомогти українським бійцям. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.
У суботу вони на чолі з Ярославою Проценко, керівником гуртка центру туризму краєзнавства екскурсій і спорту, чистили капусту, яку потім використовуватимуть для приготування сухих борщів для воїнів АТО. А ще – плели маскувальні сітки у Черкаському центрі допомоги армії. Керівництво центру з радістю прийняло допомогу, а винагородою дітям став смачний кавун.

Джури черкаської школи витратили вихідні на допомогу армії

Натхненні першим досвідом, підлітки хочуть продовжити свою діяльність. На наступному тижні вони планують влаштувати екологічний рейд містом. Він проходитиме під девізом «Цукерка замість цигарки»: усім, кого побачать з цигаркою, пропонуватимуть замінити її на цукерку. А ще звертатимуть увагу кожного, хто, викидаючи сміття, промахнеться повз урну, що така поведінка не проходить непоміченою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x