Тальнівчанин за добу здійснив дві крадіжки

Тальнівчанин за добу здійснив дві крадіжки

Ним виявився непрацюючий, раніше судимий 29-річний житель одного з сіл Тальнівського району. Зловмисника затримано з викраденим на одній із вулиць міста, і за вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського відділення поліції поступило два повідомлення про грабіж. В першому випадку зловмисник в другій половині дня вкрав велосипед, що стояв біля гаража, на очах у господаря. В останньому повідомленні, що поступило ввечері, потерпіла розповіла правоохоронцям, що невідома особа з приміщення її домоволодіння вкрала продукти харчування, плойку та ноутбук. Жінка, коли відчиняла вхідні двері свого будинку, застала зловмисника в приміщенні. Чоловік побачивши її втік через розбите ним вікно. Потерпіла почала наздоганяти його, встигла вихватити частину викрадених речей та в дворі знайшла велосипед, який їй не належить. В обох випадках зловмисникам вдалося втекти від своїх жертв.

Опитуючи потерпілих правоохоронці встановили, що до цих грабежів причетний один і той самий чоловік. За вказаним описом його затримали на одній із вулиць міста з іншою частиною викраденого. Ним виявився непрацюючий, раніше судимий 29-річний житель одного із сіл Тальнівського району. Чоловіка доставили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що він вчинив кримінальні правопорушення під впливом оковитої. Спочатку вкрав велосипед, коли їхав, то побачив, що в одному із дворів відчинені ворота та не має світла в будинку. Ліктем вибив скло вінка і потрапив у середину, потім почув, як господарка відчиняє двері і подався навтьоки.
Усі речові докази вилучено. За даними фактами слідчим відділенням Тальнівського відділення поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x