У невеличкому Нечаєвому життя вирує

У невеличкому Нечаєвому життя вирує

Сільську раду в невеличкому селі на межі з Кіровоградською областю Нечаєве, що на Шполянщині, очолює заповзятий і активний Володимир Приходько.
– Село мені найрідніше, бо тут народився. Але так склалося життя, що в Черкасах прожив сорок років. Приїхав до Нечаєвого кілька років тому, щоб доглянути хвору маму. Так тут і залишився, а торік став сільським головою, – розповідає Володимир Михайлович.
Живе в Нечаєвому 388 осіб. Нинішнього року тут зробили ямковий ремонт доріг, ремонт у клубі, в сільській раді замінили вікна.
– Село в нас хоч і на окраїні, та все ж затишне: маємо свою школу, два ставки, на літо приїздять на рибалку, – говорить сільський голова.
Нині одне з найбільш обговорюваних питань у селі – реформа децентралізації.
– Одразу, коли реформу тільки починали впроваджувати, всі жителі були «за» такі зміни. Мали об’єднатися з селами Маслове, Товмач, Антонівка, Веселий Кут, у центрі – Лип’янка, – додає Володимир Михайлович. Та чим далі, тим більший супротив відчувається з боку селян. Наслухалися різної інформації і тепер бояться чогось нового, хвилюються, що все піде в центр.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x