На автодорозі Київ-Знам’янка тривають ремонтні роботі

На автодорозі Київ-Знам’янка тривають ремонтні роботі

У Кам’янському районі на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка триває поточний середній ремонт. З його ходом ознайомився заступник очільника області Ярослав Березань. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі ОДА.

На деяких ділянках дороги через надмірну руйнацію підрядники працюють над заміною кам’яних матеріалів дорожнього одягу, які входять до нижніх шарів автодороги. Це необхідно для того, аби зберегти несучу здатність шляху.

– Наші дороги не розраховані на сучасне навантаження, – говорить Ярослав Березань. – Бо в 60-70 роках, коли будувалася більшість наших автошляхів, рух великоваговиків був не настільки інтенсивним. Тож зараз на визначених ділянках дороги Київ-Знам’янка у місцях, де недостатня міцність нижніх шарів дорожнього одягу, здійснюють їх підсилення. Такі роботи достатньо масштабні.

Підсилюють пошкоджені ділянки завдяки армуванню – встановлюють георешітку та оновлюють всі шари дороги. Завдяки чому повністю замінюють кам’яні матеріали дорожнього одягу, які входять до нижніх шарів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x