Більше 400 черкащан призвано на службу

Більше 400 черкащан призвано на службу

Осінній призов на строкову військову службу триває. Зауважимо, планове завдання для Черкащини – 526 осіб. Молодих людей призивають до служби в ЗСУ, Нацгвардії, Держспецтрансслужбі. За словами обласного військового комісара Євгена Курбета, нині Черкащина виконала завдання на 80 %, зокрема набрано більше 400 осіб. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Найкраще спрацювали в Городищенському, Жашківському, Золотоніському, Смілянському, Христинівському районах, недопрацьовують Умань, Канів, Тальнівський район, – сказав під час координаційної наради в ОДА Євген Олександрович та закликав райони активізуватися.
Євген Курбет наголосив на тому, що призовники, які проходять строкову службу, не залучаються до виконання завдань в зоні антитерористичної операції. Насамперед вони направляються до навчальних частин, частин забезпечення. Відповідно ж до вимог Генерального штабу, в разі призначення до бойових частин, призовники перебувають в пунктах їх постійної дислокації, що не залучені до несення служби в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x