Грищенці відсвяткували день села

Грищенці відсвяткували день села

Днями громада села Грищенці святкувала день народження свого рідного куточку, якому в цьому році виповнилося 350 років від дня заснування.
З самого ранку місцеві жителі активно готувались до свята, дбайливо прикрашали сільський клуб, організовували місця для дозвілля. Неподалік, у великих казанах варився смачний козацький куліш, якими після святкового концерту пригощали всіх бажаючих та гостей свята. Про це «Нова Доба» дізналася в Канівській районній раді.

Заходи розпочалися в сільському клубі. Із теплими словами вітань до жителів села звернулась сільський голова Людмила Письмак. До гостинних Грищенців завітало керівництво району. Під час концерту зі щирими вітаннями до присутніх звернувся заступник голови районної ради Павло Зоренко та перейшов до приємної місії нагородження. За сумлінну ініціативну працю, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня села подяками Канівської районної ради відзначені кращі його представники: Сторчоус К.А. – художній керівник ансамблю «Вербиченька» Грищинецького будинку культури, Штефан Л.С. – завідуючу ФАП с.Грищенці, Остапець Л.В. – вихователя Грищинецького ДНЗ, Пустовіт О.М. – ветерана праці.

Продовжувалися святкові заходи виступами місцевих учасників художньої самодіяльності та артистів Канівського районного будинку культури, які подарували чудовий настрій присутнім.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x