Радуцький: «На сесії попрацювали продуктивно»

Радуцький: «На сесії попрацювали продуктивно»

Секретар Черкаської міської ради прокоментував роботу міських депутатів під час учорашньої сесії Черкаської міської ради. Інформацію про це «Нова Доба» отримала на особистій сторінці Олександра Радуцького в соціальній мережі «Фейсбук».

«ПРО СЕСІЮ. На сьогоднішній сесії міської ради депутати вкотре продуктивно попрацювали. Так, нами були затверджені зміни до рішення про здійснення електронних закупівель, – пише секретар міської ради.

Таким чином, дія системи ProZorro не буде розповсюджуватися для проведення робіт, які будуть пов\’язані із ліквідацією аварійності на об\’єктах комунального майна. Закупівлі будуть здійснюватися поза системою, коли це необхідно буде зробити оперативно.

Також було ухвалено рішення про зміни до міського бюджету. Це дасть змогу виплатити стипендії для талановитих школярів (призерів олімпіад), придбати спортивний інвентар для дитячо-юнацької спортивної школи “Вікторія”, одноразово підтримати грошовою допомогою сім’ї, члени яких загинули під час АТО, закупити обладнання для доочищення питної води для КЗ “Третя Черкаська міська лікарня ШМД” та комп’ютерну техніку для ЗОШ №6, відремонтувати скульптуру що стоїть на Пагорбі Слави, підтримати ОСББ та спрямувати кошти на капітальний ремонт доріг на вулицях Оборонна, Дахнівська, Можайського, Канівська, Менделєєва та Сумгаїтська.

Особливо хочу відзначити ухвалення рішення щодо преміювання працівників апарату міської ради. Особливо це стосується рядових спеціалістів, які сьогодні отримують заробітну плату у 1800 грн. Тепер у людей з’явиться стимул працювати краще. Тим паче, що роботи із кожним днем стає все більше.»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x