Житель Корсунщини розкрадав по частинах електрощитову

Житель Корсунщини розкрадав по частинах електрощитову

Протягом чотирьох днів чоловік по частинам розбирав електрощитову. Викрадені речі продав. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Під час обходу території та перевірки трансформаторних підстанцій, що знаходяться в місті, працівники товариства виявили, що з однієї з них демонтована і викрадена частина металевих частин.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 27-річний місцевий житель. Чоловіка знайшли за місцем проживання. Він зізнався у вчиненому, розповів, що кожної ночі протягом 4 днів приходив до електрощитової, де за допомогою плоскогубців та викрутки демонтував металеві вироби, які продавав.

За фактом крадіжки слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x