І знову молодь Кам’янщини попереду

І знову молодь Кам’янщини попереду

Вже стало доброю традицією управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації спільно з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром щорічно проводити обласний етап Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України» з метою підтримки творчих здібностей молодого покоління в аспекті розвитку візуального мистецтва і утвердження патріотизму.

Творча молодь Кам’янщини також не залишилась осторонь цієї події і взяла активну участь у фотоконкурсі. Нашими фотомайстрами було направлено 10 світлин в різних тематичних рубриках, а загалом на конкурс було надіслано 95 робіт з усієї області.
Члени журі обговорили конкурсні роботи: їх художньо-естетичну цінність, фотомайстерність, а також відповідність до загальних вимог конкурсу, тобто, чи відображають роботи реальні життєві ситуації, доносять до глядача реально існуючі в нашому житті тенденції щодо розвитку молоді, їх творчих успіхів та досягнень в розбудові держави, реалізації творчих задумів, формування активної життєвої позиції і прийняли остаточне рішення щодо присудження нагород.

І знову молодь Кам’янщини попереду

Серед дипломантів фотоконкурсу присутні автори фоторобіт з Кам’янщини:
І місце – Олександр Юрик (фото „Емоції” – рубрика «Дозвілля молоді», фото «Сила удару» – рубрика «Вибір молоді – здоров’я»);
ІІ місце – Ірина Возна (фото «В здоровому тілі – здоровий дух» – рубрика «Вибір молоді – здоров’я») та Олександр Юрик (фото «Майстер-клас» – рубрика «Українське студентство»);
ІІІ місце – Альона Притула (фото «Денна варта» – рубрика «Професії молодих», фото «Моє зверху» – рубрика «Вибір молоді – здоров’я»).

Переможці та призери нагороджені дипломами управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації та цінними подарунками.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x