Смілянський коледж відзначив ювілей

Смілянський коледж відзначив ювілей

Свій день народження Смілянський промислово-економічний коледж святкував у колі студентів, педагогічних працівників, ветеранів, друзів та гостей. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Юрова гора».

На урочистості з нагоди 35-річчя завітали з поздоровленнями та подарунками представники міської влади, а також ВУЗів: Черкаського державного технологічного університету, Східноєвропейського університету економіки та менеджменту, які привітали студентів і працівників коледжу, вручили коровай та цінний подарунок.

Директор коледжу Володимир Шиян, який 33-й рік працює у цьому закладі, 10 з яких на посаді директора, пригадав нелегкі роки становлення коледжу, повідав студентам та всім присутнім історичну довідку створення та розвитку навчального закладу. Він висловив особливу подяку першим випускникам 1984 року, на плечі яких лягло створення навчально-матеріальної бази. Адже, зі слів директора, їхніми зусиллями було створено близько 200 лабораторних макетів, частина з яких використовується до сьогодні.
Серед студентів, які зробили вагомий внесок у розвиток тодішнього технікуму – сучасного коледжу, були відзначені: Мєднік Анатолій Іванович, Кучеренко Микола Володимирович, Жук Василь Миколайович, Танцюра Микола Андрійович.

Також директор вручив почесні дипломи ветеранам технікуму: Кононенку І. Г., Андрєєвій Г. М., Береговенко Н. Ф., Береговенко М. Б., Бреус Т. Б., Гарлєвській Г. С., Захарченку В. І., Іщенко В. І., Ковальову М. П., Коваль Р. Д., Кривов’яз Л. І., Кучерявій О. С., Микитенку О. П., Савенку М. М., Семенцовій Л. М., Ситник Г. М., Шатайло Л. І., Юхно Г. Г.

Педагогічний колектив цього закладу та студентська громада пишаються тим, що працюють і навчаються у сімейній атмосфері. Педагоги переймаються проблемами своїх студентів, радіють їхнім успіхам та пишаються їхніми досягненнями.

Так, директор коледжу Володимир Гнатович розповів, що на базі навчального закладу працює колективна радіостанція, яка неодноразово займала призові місця на всеукраїнських змаганнях, має безліч дипломів та нагород, а найголовніше – має встановлені радіозв’язки з радіоаматорами багатьох країн світу, про що і свідчать листівки. Смілянський промислово-економічний коледж – єдиний заклад в Черкаській області, який готує студентів за радіотехнічними спеціальностями.

Також, викладачі коледжу стимулюють студентів до занять спортом. Спортивні нагороди є одним із провідних куточків цього закладу.
Після завершення офіційної частини на студентів та гостей чекала насичена програма: ярмарок, спортивні змагання з тенісу, шашок, майстер-класи із плетення коси, майстер-клас з боді-арту, святковий концерт, тренінг з формування лідерських якостей, та караоке-дискотека 80-х.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x