На Смілянщині крадія видали сліди

Крадієм виявився непрацюючий 26-річний раніше судимий житель одного із сіл Смілянського району. Чоловік у пошуках коштів вчинив крадіжку з нежилого будинку. Крадія затримано, слідчі кваліфікують його дії за статтю 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Смілянського відділу поліції звернулась 73-річна місцева жителька. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що в Смілі живе нещодавно, в одному із сіл району має будинок, в якому тимчасово ніхто не проживає, з приміщення якого невідома особа викрала бойллер та електрокотел.

Прибувши за викликом, правоохоронці оглянули місце пригоди та вилучили відбитки пальців рук та інші речові докази. Під час дослідження слідів було встановлено, що вони належать раніше судимому 26-річному жителю одного із сіл району, який проживав по сусідству з потерпілою. Оперативники відвідали його за місцем проживання, де вилучили частину викраденого та запросили його до відділу поліції. Зі слів підозрюваного стало відомо, що шукаючи кошти на прожиття, вночі він проник в сусідський будинок, звідки викрав бойлер та електрокотел. Частину встигнув продати, іншу – вилучили правоохоронці.

За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x