До бюджету Черкас внесли деякі зміни

До бюджету Черкас внесли деякі зміни

До головного фінансового документу Черкас на нинішній рік внесли зміни. Необхідність у них виникла через субвенції з обласної та державної казни. Напрацьовані пропозиції щодо коригування бюджету презентувала директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган сьогодні на засіданні виконкому. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській міській раді.

За її словами, дохідна частина міського бюджету зросла на суму офіційних трансфертів. Передовсім це:

– 2 млн 744 тис грн субвенції з обласного бюджету на проведення місцевих виборів;
– 50 тис. грн для виплати одноразової матеріальної допомоги одному з членів сім’ї загиблого в ході проведення антитериростичної операції в східних регіонах України;
– 48 680 грн на виплату обласних стипендій переможцям ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук;
– 6 млн 491 тис. грн – медична субвенція з державного бюджету,
– 5 млн 845 тис. грн – освітня субвенція з державного бюджету.

Наталія Джуган наголосила, що за рахунок державної субвенції на заробітні плати освітянам і медикам з’явилася можливість перерозподілу 12 млн грн міського бюджету на інші вкрай нагальні пріоритетні напрямки. Зокрема: 3 млн грн – на житлово-комунальне господарство, ще 7 млн на ремонт вул. Молоткова, 1 млн на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій та 326 тисяч грн на капітальний ремонт фасаду дитячого садочку № 55 («Лісовий куточок»).

Ці поправки наразі підтримали члени виконавчого комітету міської ради. Утім, остаточну крапку в питанні змін до бюджету на найближчій сесії поставлять черкаські депутати. На їх розгляд виноситься підтриманий виконкомом проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2015 № 2-688 «Про міський бюджет на 2015 рік».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x