Турнір з настільного тенісу в Умані зібрав понад 200 учасників

Турнір з настільного тенісу в Умані зібрав понад 200 учасників

З 26 по 27 вересня у спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся Всеукраїнський турнір з настільного тенісу «Софіївка – 2015». Організаторами турніру виступили Уманська міська рада, Уманський національний університет садівництва, федерація настільного тенісу Черкаської області та уманський тенісний клуб «Тайфун». Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

Зі словами привітання до гостей турніру та вдячності до засновників тенісного клубу «Тайфун», якому цього року виповнюється 20 років, звернулась заступник міського голови міста Умань Людмила Кирилюк.
Започатковані тенісним клубом «Тайфун» змагання проводяться уже удвадцяте. Через турнір пройшли багато уславлених спортсменів, які виступали та виступають зараз на державних та міжнародних змаганнях. Серед них і член національної збірної команди України з настільного тенісу, учасник Олімпійських ігор у Лондоні та перших Європейських ігор у Баку, майстер спорту України міжнародного класу, студент УНУС – Ярослав Жмуденко, неодноразові чемпіони та призери чемпіонатів України – Голубєва Аліна, Голубєва Діана, Чорнобаб Володимир, Жмуденко Яна, Монолакі Антон та багато інших.

Ось і цього року турнір, який рейтингований в Україні, зібрав понад 200 учасників віком від 6 до 70 років з 20 міст та селищ України, а саме: Київ, Одеса, Харків, Вінниця, Кіровоград, Черкаси, Ізмаїл, Маріуполь, Монастирище, Глибочиці, Славутич, Сміла, Маньківка, Іванівка, Чорнобай, Красилів, Вознесенськ, Нова Каховка, Умань. Також у турнірі взяли участь гості з міста Бєльци, Молдова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x