На Канівщині чоловік з ножем пограбував бабусю і магазин

На Канівщині чоловік з ножем пограбував бабусю і магазин

В одному із сіл Канівського району, вчинивши розбій на пенсіонерку, зловмисник повторив напад на продавчиню місцевого магазину. Підозрюваного затримали протягом декількох хвилин. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу зателефонувала 45-річна продавчиня одного із магазинів району. Жінка розповіла: щойно невідома особа, погрожуючи ножем, обікрала магазин. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Спілкуючись із заявницею, оперативники дізнались, що до магазину зайшов чоловік та почав погрожувати їй ножем. Нападник викрав з магазину продукти харчування, мобільний телефон та алкогольні напої. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці розпочали його пошуки. На одній із вулиць села вони побачили підозрюваного, який намагався втекти, але був затриманий працівниками міліції.
Як з’ясували міліціонери, 30-річний чоловік годину тому вчинив ще один розбійний напад на 89-річну місцеву жительку. Погрожуючи ножем, з будинку потерпілої він викрав гроші.

На даний час чоловіка затримано за статтею 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших кримінальних правопорушень. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x