Черкаських рятувальників відзначили державними нагородами

Черкаських рятувальників відзначили державними нагородами

З нагоди святкування 60-річчя з дня заснування Черкаської області та відповідно до Указу Президента України низка черкащан, серед яких були і рятувальники, отримала найвищі державні нагороди.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДСНС України в Черкаській області.

За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток Черкаської області, вагомі трудові досягнення, високу професійну майстерність та з нагоди 60-річчя утворення Черкаської області, начальник Управління ДСНС у Черкаській області, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь отримав звання «Заслужений працівник цивільного захисту України».

Медаль «За врятоване життя» отримав також працівник аварійно-рятувального загону спеціального призначення Володимир Архипенко. В кінці червня рятувальник, ризикуючи власним життям, виніс черкащанина із палаючої квартири висотного будинку.

Високу державну нагороду Віктору Гвоздю та Володимиру Архипенку вручив віце-прем’єр міністр України Констянтин Грищенко під час урочистих заходів у палаці культури «Дружба Народів». З отриманням державних нагород, а також ювілеєм Черкаської області рятувальників привітав голова Черкаської обласної державної адміністрації, Герой України Сергій Тулуб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x