До смерті білозірця причетна його співмешканка

До смерті білозірця причетна його співмешканка

Житель села Білозір’я виявив в будинку мертвим свого 47-річного брата. Він викликав міліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Тіло чоловіка лежало на підлозі посеред кімнати. Речі та меблі були на своєму місці, слідів боротьби не було. Це не давало підстав говорити, що смерть чоловіка носила насильницький характер. Однак при проведенні судмедекспертизи стало відомо, що смерть настала в результаті удушення.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Розпочалась кропітка робота по встановленню обставин злочину. Працівники міліції опитали рідних та близьких загиблого. Брат розповів, що ввечері до нього зателефонували сусіди. Вони повідомили чоловіку, що братові стало зле. Після цього він негайно приїхав до будинку, в якому й виявив тіло брата. Жінки не було вдома, вона перебувала у тих самих сусідів, які повідомили сумну звістку. Працівники міліції запідозрили 38-річну співмешканку убитого. Під час розмови з правоохоронцями вона у всьому зізналась. Пояснила, що за вечерею зі своїм співмешканцем у них виникла суперечка. У запалі сварки вона штовхнула його на ліжко. Від злості почала душити, але перейшла межу. Зрозумівши, що накоїла, швидко пішла до сусідів і повідомила, що з чоловіком недобре, і він знепритомнів.

Жінка розкаюється у вчиненому. За даним фактом слідчим відділом Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x