Селище Чорнобай відзначило свій день народження

Селище Чорнобай відзначило свій день народження

E суботу, 26 вересня селище відсвяткувало свій черговий день народження. Зранку любителі футболу та друзі і соратники Григорія Злидаря вшанували світлу пам’ять колишнього багаторічного голови селищної ради турніром на його честь. А ввечері відзначили іменини рідного Чорнобаю.

Спортивне змагання, започатковане за ініціативи депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради, родини Злидарів і Почесного голови Асоціації „Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району” Петра Душейка, відбулося за спонсорської підтримки Петра Григоровича.
– Григорій Григорович Злидар – був щирою, чуйною, мудрою людиною, яка все життя жила турботами громади. Він був яскравою непересічною особистістю, досвідченим керівником, відданим другом, турботливим сім’янином, спортсменом і особистістю, гідною поваги, – такими щирими словами згадували Г.Г. Злидаря голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда, голова селищної ради Алла Мірошниченко, олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, син відомого футболіста і тренера Івана Дошкаря Олександр та Почесний голова асоціації „Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району” Петро Душейко.
Від імені родини за вшанування пам’яті про батька подякував син Григорія Григоровича Тарас. Право першого удару по м’ячу надали онуку Гриші.

Селище Чорнобай відзначило свій день народження
Селище Чорнобай відзначило свій день народження

В турнірі взяли участь 4 команди: „Сладосвіт” (смт Чорнобай, капітан Валентин Шевченко), ФК „Пальміра” (Золотоніський район, кап. Віталій Бойко), ФК „Білоусівка” (Драбівський район, кап. Олександр Кулик), „Зоря” (смт Новооржицьке, кап. Олександр Громський).
У результаті змагань переможцями стала команда „Зоря”, отримавши перехідний кубок та кубок, який залишається в команді в знак перемоги в турнірі. ІІ місце – у „Білоусівки”, ІІІ – „Сладосвіт”.
Кращими гравцями визнані Олександр Колос („Білоусівка”), Іван Сосунов („Сладосвіт”), Олександр Громський („Зоря”), Володимир Петрук („Пальміра”).
Команди-учасниці отримали грамоти, медалі відповідних ступенів та грошові винагороди від спонсора турніру Петра Душейка.

Селище Чорнобай відзначило свій день народження
Селище Чорнобай відзначило свій день народження

А ввечері День селища продовжився в парковій зоні районного Будинку культури, де на гостей чекали безпрограшна лотерея, пригощання „депутатською” кашею та запашним чаєм. Сама ж святкова програма розпочалася з дитячого патріотичного флешмобу, участь у якому взяли і дошкільнята, і школярі.
Зі сцени присутніх вітали Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, громадський діяч Роман Буданцев. З нагоди свята та в честь ювілею грамотою селищної ради нагороджено члена виконкому директора гімназії Тамару Дернову. Грамоту Черкаської облдержадміністрації за активну громадську позицію та волонтерство отримав місцевий активіст Анатолій Чупрун.
Цінними подарунки та аплодисментами відзначено власників кращих об’єктів благоустрою. Переможцями конкурсу в номінаціях визначено:

Селище Чорнобай відзначило свій день народження

– «Краща вулиця»: вул. Толстого (депутат селищної ради Ніна Гонтар);
– «Кращий багатоповерховий будинок»: будинок №117 по вул. Леніна (голова будинкового кооперативу Світлана Павлова);
– «Зразковий об’єкт торгівлі»: магазин «Апельсин», ПП Байда Віталій Віталійович (керуючий Тетяна Любарська – фото 2);
– «Установа зразкового благоустрою»: ЗОШ №2 (директор Володимир Сутула);
– «Зразкова садиба»:
– Ходаківка, Веретенівка, Грицаївка: Ніна Гладка, вул. Свердлова, 1;
– Дараганщина, Лисаки: Ольга Юрченко, вул. Гички, 20;
– Центр – Цибаки: Андрій та Ірина Провозюки, вул. Гагаріна, 55а;
– Бугаївка: Олександр та Катерина Троценки, вул. Молодіжна, 33;
– Тарапунька, Майорщина, Вовкогонівка: Віталій Петрик, Світлана Ісопенко, вул. Шевченка, 212;
– Лисогорівка, Казенне: Володимир та Тамара Ярмоленки, вул. Петровського, 60;
– Савківка: Віталій та Лариса Соломки, вул. Леніна, 155.
Привітання та дарунки отримали золоті ювіляри подружнього життя (Григорій та Валентина Чорненки, Яків та Ганна Іщенки, Василь та Ганна Варені, Микола та Галина Бугаї) та родина наймолодшої чорнобаївчанки Софії Кулик, яка народилася 21 вересня.
Прекрасним доповненням урочистостям став неперевершений концерт за участі місцевих аматорів та зірок шоу „Голос. Діти” братів Мандрикових. В захваті містяни були і від фаєр-шоу та дискотеки за участі черкаських ді-джеїв.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x