Програму, за допомогою якої можна відстежувати рух громадського транспорту, закрили

Програму, за допомогою якої можна відстежувати рух громадського транспорту, закрили

Проект MapaMagic, відповідно до якого рух черкаського громадського транспорту можна було відстежувати онлайн, закривається. Про це повідомив лідер проекту Віктор Євпак на «Фейсбук».

Цитата зі звернення Віктора Євпака:
«Дуже боляче це говорити. Ми зупиняємо проект MapaMagic в Черкасах. Ми боролися з владою останні 6 місяців! Чому так – тому що «це їм не цікаво» – пряма цитата. Чому не цікаво – бо вони ніяк не можуть особисто заробити на цьому. Влада просто не може працювати з нами, тому що ми робимо це БЕЗКОШТОВНО, а їм треба відкати.
У наступному році, я думаю, в бюджеті міста на систему трекінгу будуть «освоєні» ваші і мої податки (сумми ходять різні – від 700к до 2,5М грн) і проект віддадуть «своїм людям». MapaMagic показав міський владі новий ринок, де можна пиляти гроші – не дорогами єдиними…
Корупція в нашому випадку має конкретні прізвища (доречі, якщо будете робити репост – будь ласка зробіть тег посилання на цих хабарменів, бо вони ні в житті, ні в фейсбуці не є моїми друзями) – Бондаренко, Яценко, Радуцький, Кучер (голова тролейбусного парку) та Шкіньов (новий зам ЖКХ – людина Бондаренка, яка буде займатися «транспортною реформою»).
Більш всього шкода не майже 1М грн наших інвестицій, а рік роботи та запал прекрасних хлопців та дівчат розробників Mapamagic, які буквально вклали свою душу в цей сервіс для вас, дорогі Черкасці!
Буду в неділю в Talent HUB Черкаси на 4 годину говорити про це і багато іншого – приходьте – буде живе спілкування».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x