Черкасець – бронзовий призер Кубку світу з фехтування

Черкасець – бронзовий призер Кубку світу з фехтування

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Каракай у складі команди українських шаблістів завоював «бронзу» в змаганнях за кубок світу. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Як повідомляє Національна федерація фехтування України, в кінці вересня Будапешт прийняв три етапи кубка світу серед юніорів – індивідуальний і командний турніри юнаків шаблістів та індивідуальні змагання дівчат-шпажисток.

Незважаючи на те, що в індивідуальних турнірах українцям не вдалося добратися до заповітного п\’єдесталу пошани, виступ в Угорщині все-таки можна вважати успішним. Адже команда юнаків-шаблістів завоювала «бронзу».

Одним із чотирьох спортсменів команди є третьокурсник ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я, майстер спорту Олександр Каракай.
У 1/8 фіналу хлопці обіграли Бельгію (45:32), далі перемогли Італію (45:43), у півфіналі поступилися Франції (37:45) і в бронзовому матчі здобули перемогу над командою Великобританії (45:43).

Черкаський національний вітає Олександра та його тренера Людмилу Шкалікову та бажає нових перемог!

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x