На Канівщині затримали продавця наркозілля

На Канівщині затримали продавця наркозілля

У ході санкціонованого обшуку його домоволодіння міліціонери виявили 3 кілограми наркозілля, яке чоловік зберігав з метою збуту. За вчинене йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До працівників карного розшуку Канівського міськвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що 25-річний місцевий житель продає канабіс. Для перевірки оперативники провели ряд заходів, у результаті яких інформація підтвердилася. Наркозбувача затримали під час оперативної закупки.

Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння оперативники виявили понад три кілограми висушеної коноплі. Наркозілля вилучено та направлено на дослідження.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев\’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x