Учні музичної школи привітали вихованців «Теплого дому»

Учні музичної школи привітали вихованців «Теплого дому»

Нещодавно до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Теплий дім» завітали учні та викладачі ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка, щоб поздоровити вихованців з новорічними святами та запропонувати їм подорож у світ музики за допомогою творів композиторів різних країн. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Малювати за допомогою звуків картини природи, передавати внутрішні почуття людини добре вміють учні ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка. Вони залюбки навчаються, досягаючи певних успіхів у сценічній майстерності, часто та з задоволенням виступають на сцені.

У концерті свою майстерність продемонстрували учні: Жовта Вероніка, Гладкій Ірина, Чертополох Софія, Коломієць Єлизавета, Розгон Анастасія, Гусєва Катерина, Гусак Міла, Варавіна Діана, Дяченко Олександра, Доценко Галина, Саєнко Катерина, Іванова Поліна, Демченко Олена, Таран Наталія, Голубєва Каріна, які навчаються у викладачів Варавіної Ірини Миколаївни, Таран Олени Миколаївни, Нагорної Ганни Миколаївни, Пархоменко Вадима Валерійовича, Мусеровської Лідії Олексіївни, Чернявської Інеси Вікторівни, Розгон Олени Вячеславівни, Кладій Світлани Василівни, Рябоконь Лесі Петрівни.

По закінченню концерту вихованці «Теплого Дому» співали і танцювали, демонструючи свої таланти та любов до музики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x