Пожежі зі смертельним наслідками сталися на Городищині та Звенигородщині

Пожежі зі смертельним наслідками сталися на Городищині та Звенигородщині

11 січня о 08:00 в селі В’язівок Городищенського району на вулиці Перемоги виникла пожежа у надвірній споруді. А в селі Чичиркозівка Звенигородського району загорівся житловий будинок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Для ліквідації пожежі у В’язівку на місце оперативно прибув черговий караул Городищенської пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда. Пожежу впродовж 10 хвилин було ліквідовано. Під час проведення розвідки в одній із кімнат було виявлено бездиханні тіла двох чоловіків, якими виявилися господар та його товариш.

Цього ж дня, опівдні в селі Чичиркозівка Звенигородського району виникла пожежа у житловому будинку на вулиці Шостацького.

Пожежу за лічені хвилини ліквідували рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Під час боротьби із вогнем всередині задимленого будинку, бійці ДСНС виявили тіло загиблого. Ним виявився господар будинку – чоловік 1965 року народження.

У результаті пожежі вогнем знищено ліжко та постільну білизну. За попередніми даними, причиною пожеж в обох випадках стала необережність під час куріння.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x